субота, 23 листопада 2019 р.

ОБЛАСНІ ПРАВОВІ ДЕБАТИ


     З метою популяризації правових знань серед учнівської молоді, формування навичок групової, командної роботи та розвитку інтелектуальних, дослідницьких, творчих здібностей учнів на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка 23 листопада 2019 року відбулися обласні правові дебати.
   Для участі в обласних правових дебатах відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області відрядив команду учнів ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО»: Яртима Бориса, учня 11-Б класу, Головко Анастасію, ученицю 10-А класу, Паркасевич Соломію, ученицю 10-Б класу під керівництвом учительки історії Кисіль Лідії Олегівни.

    Учні продемонстрували вміння вести дебати на науковому рівні та працювати в ролях стверджуючої та заперечуючої сторони. Представники команди доводили свою позицію, побудовану на аргументах, прикладах, фактах. Вони намагалися переконати у своїй правоті команду опонентів та суддів.
    За зайняте ІІІ місце в обласному турнірі команда учнів ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст.. – ЗДО» була нагороджена дипломами Департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації.
Світлина від Лідії Кисіль.
Світлина від Лідії Кисіль.
Світлина від Лідії Кисіль.Світлина від Лідії Кисіль.
Світлина від Лідії Кисіль.
Світлина від Лідії Кисіль.Світлина від Лідії Кисіль.

Немає коментарів:

Дописати коментар